About Merrychef

A Merrychef-ről

A cég története

Üdvözöljük a Merrychef-nél, a gyorsított konyhai technológiákat tervező, kivitelező és beszállító vállalatnál. 1950-es alapításakor a Merrychef az elsők között alkalmazta a mikrohullámú technológiát az élelmiszer ellátásban, és elsőként gyártott mikrohullámmal kombinált sütőket. Ötven évvel később a Merrychef a legszélesebb körben kínálja mikrohullámú illetve mikrohullámmal kombinált sütőit és élen jár az ún. "gyorsított sütés" technológiában.

Az ISO 9001-es akkreditációval rendelkezik. A tervező és kivitelező technológiánk a legfejlettebbek közé tartozik. A többi gyártóval ellentétben, mi segítünk az ételek illetve a menü kidolgozásában, igényre szabott design-t , márkás sütőket kínálunk, illetve helyszíni tréninget biztosítunk, hogy megkönnyítsük a választást.

Gyorsabb technológia, gyorsabb kiszolgálás

Minden Merrychef termékhez átfogó alkatrész és munkaerő garancia tartozik. A munkát a Merrychef széleskörű hálózatához tartozó tapasztalt mérnökök segítik Közép Keleten át, Európán, Afrikán, Ázsián keresztül, egészen Észak és Dél-Amerikáig. A cég rendszeresen szervez élő főző show-kat az angliai, Ash Vale-ben található főhadiszállásán, európai nagykereskedőknél, európai vendéglátóipari főiskolákon, valamint az amerikai Tampa-beli Enodis Technology Centre-ben is.